2 oktober 2008

TVÅSIFFRIGT

Mon dieu!
Nyss var det tresiffrigt på bebis-nedräknaren.
Nu bara: 99 dagar!
Det tickar med en rasande hastighet, tycker jag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt, och det kommer säkert bara gå fortare och fortare. Har nu plöjt hela bloggen från början, tack för rolig läsning, du skriver verkligen så himlans medryckande och bra! /Johanna

Anonym sa...

Förresten, då ska ju du ha precis i närheten av min dotters födelsedag. Hon kom den 11jan i år. Så I feel you det där med vinterjacka kan jag säga, ingen jag har vidare lust att dra på mig i vinter. /Johanna

30-nånting sa...

Jag vet precis hur det känns... Det är läskigt hur långsamt det går den första halvan och hur snabbt det börjar gå nu under den andra halvan. Vi har ungefär två månader kvar nu och jag undrar om man någonsin ska känna sig redo för det som komma skall?

Anonym sa...

Exakt min tanke! Oh, lord snart får vi en bebis i kompiskretsen. Jag vet inte om jag kan hantera det. Hur förbereder man sig som kompis för en sån här grej? På ett mentalt plan menar jag; presenter i form av kläder, ipods och mobiltelefoner kan jag hantera (funderar på att slå två flugor i en smäll och ge bebisen en iphone, skulle den uppskatta det tro?).

Pusshej!
L

Anonym sa...

Det kanske börjar bli dags att berätta för Turtle om morfar.
Jag menar ,det kan ju bli lite chockartat att nästan direkt få se en tunnhårig gubbe med kulmage stå och hoppa jämfota av iver att få säga hej,om han/hon inte är förberedd.