27 december 2008

JUL, CHECK

Sådär ja!
Hemma i lägenheten igen, utan missöden.
Inte en enda bebis behövde bli förlöst framför vedspisen i Småland, och det tackar vi ödmjukast för. Nu ska vi bara checka av nyårsafton också, sedan är saken biff.
Fyra, fem dygn till, Turtle.
Sedan får du bestämma.
Okej?

1 kommentar:

Anonym sa...

SÅ!

*klappar fodrande ihop händerna med ett par smack*

Nu har jag läst hela historien från början till slut. Och faktiskt - utan att vara det minsta blyg och finkänslig - säger jag att jag faktiskt hoppas på att du är den första människa som går gravid i 3 år.

Dumt sagt va? ;-)

Men ärligt. Fatta vad jag kommer att sakna att läsa detta när Turtle kommer ut. Fast då får vi väl annat att skratta åt, tänker man klämtjäckt.... men så inser man att det är en unge som kommer ut.. och ungar tar onekligen apmycket av ens tid. 26 timmar per dygn i genomsnitt. Och däremellan ska man gärna hinna skita oxå (så det är fruktansvvärt tur att man bajsar ur sig på förlossningsbordet - för närmsta tiden har man fullt upp med annat)

Men nu är det ju så att förlossningen närmar sig - med stormsteg. Fast risken finns att du går över 16 dagar. Eller 18 eller fler. Piss, jag vet. Men det är lika bra att ställa in sig på det. För varje dag över tiden känns som en månad.

Och jag vill bara skicka med dig en av mina favorithändelser inför förlossningen. Jag = en obotlig HATAR att dansar:e. Alltså. Jag dansar inte PUNKT. Jag dansar inte ens onykter. Jo, en gång har jag förskt mig på det, men då behövde jag bli så fruktansvärt onykter innan jag passerade gränsen för att jag skulle kunna dansa så jag inte kunde stå. Och det är svårt att dansa utan att stå.

Men under mina förlossningar ... eh, inte den första, för då var det beordrat sängläge från början till slut, men med de andra två... då har jag dansat järnet. Ja, för mig var det järnet iallafall. För anra var det kanske bara lite hulahula, men nu jämnför jag mig inte med andra.... Så, det jag vill komma till är att när man är inne på förlossningen gör man saker som man aldrig kan tänka sig att göra, varken före eller efter igen. Utan att skämmas ett dugg!

:-D

Så oroa dig inte för förlossningen. Det kommer att gå bra. Urkraft eller ej.