9 juli 2008

VAGNEN











Igår fick jag ett sms av min pappa.


"Vad har Turtle för favoritfärg, tror du?"

Eh, låt oss hoppas på grön, va?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ehhh, Turtle? Grön? KOWABONGA, you bet ya!!!

Gry sa...

Haha...om inte Turtle vill ligga där, så är jag först i kön. Tjolahopp!

Kram

Anonym sa...

Hoppas bara det inte blir nåt snöslask i vinter,, för vad man har hört från dom som hade småbarn på den tiden dessa vagnar var moderna så var hjulen totalt värdelösa i snö...
Snygg var den hur som helst, och det är det viktigaste =)

Definitivt preggo sa...

Jag är rädd att hjulen är värdelösa till mycket, inte bara till snöslask. Kullersten och terräng, till exempel. Fjädringen är... sådär. Kanske kommer Turtle få epilepsi. Kanske kommer vi inse det efter en vecka och köpa en ny vagn. Men än så länge tänker jag envist hävda att den här kommer att fungera ypperligt!

Anonym sa...

Hörru Preggo, jag kan inte fatta att det ska ligga en människa i den där vagnen. Och att den kommer vara din. Jag tycker att detta är mycket, mycket konstigt.

Gry sa...

Såg "någon annan stans" att du efterlyser boktips ;-)

Min absolut favorit genom tiderna är Alkemisten av Paulo Coelho. Den räddade mig genom min bröstcancer för två år sen. INGEN sorgsen bok, utan livseliksir!

Tusen strålande solar av Khaled hosseini- en oerhört stark historia. Grym, men hoppfull och kärleksfull trots allt.

Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafón. En fantastisk bok! Bergens tidende (norsk tidning) skrev såhär om boken: "En litterär skattkiste..... strålende rik fortellerkunst som vil sjarme deg og få deg til å glemme alt annet". En bok om hemliga böcker, läsbegär, mystik, unga och ivriga män och vackra, men kloka kvinnor (citat).

Hur man närmer sig ett träd, av Eva Dahlgren. En färdbok, eller larmrapport, som hon själv beskriver den. "Hur närmer man sig ett träd? Hur kommer man på en melodi? Hur skriver man en text och om vad? " citat Eva Dahlgren.

Sen är ju den gamla hederliga Stolthet och fördom av Jane Austen alltid läsbar ( i mina ögon, förstås ).

Hoppas du hittar en för dig riktigt bra bok att hugga i nu under sommaren!

kram

Definitivt preggo sa...

Ha ha, Gry, jag gillar din totala diskretion! Du får så klart gärna kommentera "någon annan stans" också, så länge du inte skriker ut i kommentaren att den här bloggen också är min...

Anonym sa...

fy vad jag vill kidnappa den här vagnen, finaste jag sett!

Anonym sa...

Grymt snygg vagn, vilka färger!!